Festivalul International De Teatru Sibiu


    In sfarsit, a inceput FITS! Asteptat de toata lumea a devenit un must have al Sibiului si nu numai. Anul trecut am vorbit cu niste turisti care spuneau ca vin deja de cateva sezoane si ca nu isi pot imagina vara fara FITS...ce mai, e consacrat!

    In prima zi a fost mare inghesuiala, nu am apucat sa merg ziua si nici nu am facut foto. Oricum nu imi place inghesuiala ...asa ca am dat doar o privire.

   In ziua doi, seara, In piata mare era muult mai putina lume si din cate am observat mergea acelasi program...asa ca am stat vreo 30 minute si am facut cateva foto.

Teatrul stradal e tot mai tehnologizat...drone, baloane, dirijabile, acobati in balon etc. Ceea ce am remarcat insa era muzica unui domn care aducea a oriental dupa straie si european dupa figura..nu stiam cine e, canta insa foarte frumos, am sa il caut si am sa pun aici un link daca ii gasesc muzica.

Oamenilor le placea iar  la sfarsit, chiar au dansat impreuna cu o parte din acorii care au animat piata pe tot parcursul spectacolului.

Da, chiar am sa caut aceasta trupa si criticile pentru serile in care au performat, am sa le pun aici, sunt curios ce spun specialistii despre ce sa intamplat.